• ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ
  • Μεταφορά Λυμάτων, Άντληση Υδάτων
    Εκκενωσεις Βοθρων
    Κεντρο Αθηνας
    211 411 411 0
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

Η εταιρεία Vothratzidiko δραστηριοποιείται τα τελευταία 30+ χρόνια σε τομείς όπως εκκενώσεις βόθρων Κέντρο Αθήνας, μεταφορά λυμάτων Κέντρο Αθήνας, καθαρισμούς κάθε τύπου βόθρων, αντλήσεις υδάτων και αποφράξεις. Διακρίνεται τόσο για την υψηλή κατάρτιση του προσωπικού της όσο και για τα υπερσύγχρονα βυτία λυμάτων διαφορετικής χωρητικότητας σε συνδυασμό με τις υπερσύγχρονες αντλίες για άδειασμα βόθρων, λυμάτων και υδάτων εντός λίγων λεπτών.

Στην Vothratzidiko καλύπτουμε κάθε ανάγκη για εκκένωση του βόθρου (κατόπιν υπερχείλισής του βόθρου από ακάθαρτα ύδατα και λύματα), άντληση υδάτων (κατόπιν πλημμύρας υπόγειων χώρων), καθαρισμό βόθρου (κατόπιν άδειασμα του βόθρου), ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ (κατόπιν εκκένωσης βόθρου) και αποφράξεις στην περιοχή Κέντρο Αθήνας με αμεσότητα και λογικές τιμές!

Άντληση Υδάτων & Καθαρισμός Βόθρων

Μεταφορά Λυμάτων Κέντρο Αθήνας
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΚΚΕΝΩΣΗ & (ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ) ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΟΘΡΟΥ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

Από τον πιο απομακρυσμένο απορροφητικό ή στεγανό βόθρο εντός ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων έως τον πιο εύκολα προσβάσιμο βόθρο, το προσωπικό της εταιρείας μας δεσμεύεται για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Διαθέτοντας αντλίες για ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ υψηλής απόδοσης μπορούμε να αδειάσουμε αστικά και βιομηχανικά βοθρολύματα μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς θόρυβο και με μηδενική περιβαλλοντική επιβάρυνση.

Σε συνέχεια του αδειάσματος του βόθρου, η εταιρεία μας αναλαμβάνει τόσο τον καθαρισμό του βόθρου από το πουρί (κάνοντας χρήση πλυστικών μηχανημάτων και συστημάτων υδροβολής) όσο και την μεταφορά των λυμάτων (με ιδιόκτητα και υπερσύγχρονα βυτιοφόρα) στους ενδεδειγμένους χώρους επεξεργασίας λυμάτων σε Κέντρο Αθήνας.

211 411 411 0

Μεταφορά λυμάτων σε Κέντρο Αθήνας από επαγγελματίες οδηγούς

Εκκένωση Βόθρου και Μεταφορά Λυμάτων σε Κέντρο Αθήνας και όμορες περιοχές

Υψηλή τεχνογνωσία, σύγχρονος εξοπλισμός και άμεση επέμβαση σε κάθε περιστατικό

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Vothratzidiko. Μέλημά μας η άμεση εξυπηρέτησή σας! Επικοινωνία