• ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΝΙΚΑΙΑ
  • Μεταφορά Λυμάτων, Άντληση Υδάτων
    Εκκενωσεις Βοθρων
    Νικαια
    211 411 411 0
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΝΙΚΑΙΑ

Η εταιρεία Vothratzidiko δραστηριοποιείται τα τελευταία 30+ χρόνια σε τομείς όπως εκκενώσεις βόθρων Νίκαια, μεταφορά λυμάτων Νίκαια, καθαρισμούς κάθε τύπου βόθρων, αντλήσεις υδάτων, ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ και αποφράξεις. Διακρίνεται τόσο για την υψηλή κατάρτιση του προσωπικού της όσο και για τα υπερσύγχρονα βυτία λυμάτων διαφορετικής χωρητικότητας σε συνδυασμό με τις υπερσύγχρονες αντλίες για άδειασμα βόθρων, λυμάτων και υδάτων εντός λίγων λεπτών.

Στην Vothratzidiko καλύπτουμε κάθε ανάγκη για εκκένωση του βόθρου (κατόπιν υπερχείλισής του βόθρου από ακάθαρτα ύδατα και λύματα), άντληση υδάτων (κατόπιν πλημμύρας υπόγειων χώρων), καθαρισμό βόθρου (κατόπιν άδειασμα του βόθρου), ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΥΜΑΤΩΝ ΝΙΚΑΙΑ (κατόπιν εκκένωσης βόθρου) και αποφράξεις στην περιοχή Νίκαια με αμεσότητα και λογικές τιμές!

Άντληση Υδάτων & Καθαρισμός Βόθρων

Μεταφορά Λυμάτων Νίκαια
ΕΚΚΕΝΩΣΗ & (ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ) ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΟΘΡΟΥ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΥΜΑΤΩΝ ΝΙΚΑΙΑ

Από τον πιο απομακρυσμένο απορροφητικό ή στεγανό βόθρο εντός ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων έως τον πιο εύκολα προσβάσιμο βόθρο, το προσωπικό της εταιρείας μας δεσμεύεται για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Διαθέτοντας αντλίες για ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΝΙΚΑΙΑ υψηλής απόδοσης μπορούμε να αδειάσουμε αστικά και βιομηχανικά βοθρολύματα μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς θόρυβο και με μηδενική περιβαλλοντική επιβάρυνση.

Σε συνέχεια του αδειάσματος του βόθρου, η εταιρεία μας αναλαμβάνει τόσο τον καθαρισμό του βόθρου από το πουρί (κάνοντας χρήση πλυστικών μηχανημάτων και συστημάτων υδροβολής) όσο και την μεταφορά των λυμάτων (με ιδιόκτητα και υπερσύγχρονα βυτιοφόρα) στους ενδεδειγμένους χώρους επεξεργασίας λυμάτων σε Νίκαια.

211 411 411 0

Μεταφορά λυμάτων σε Νίκαια από επαγγελματίες οδηγούς

Εκκένωση Βόθρου και Μεταφορά Λυμάτων σε Νίκαια και όμορες περιοχές

Υψηλή τεχνογνωσία, σύγχρονος εξοπλισμός και άμεση επέμβαση σε κάθε περιστατικό

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Vothratzidiko. Μέλημά μας η άμεση εξυπηρέτησή σας! Επικοινωνία

ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ VOTHRON ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΛΥΜΑΤΩΝ

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΝΙΚΑΙΑ

Για να εξασφαλιστεί μια σωστή συνεργασία μεταξύ του ιδιώτη/επαγγελματία και της εταιρείας μας, καταγράφουμε προσεχτικά τις ανάγκες σας πριν την όποια επέμβασή μας.

Κατά κανόνα για υπηρεσίες όπως εκκενώσεις βόθρων και καθαρισμός βόθρου γίνεται καταγραφή της γεωγραφικής περιοχής του βόθρου, του είδους του βόθρου (σηπτικής δεξαμενής), της χωρητικότητας και προσβασιμότητας του βόθρου. Για μεταφορά λυμάτων καταγράφουμε το είδος των λυμάτων, την περιοχή συλλογής, την περιοχή εναπόθεσης και επεξεργασίας λυμάτων και την ενδεικτική χωρητικότητα των λυμάτων σε κυβικά και πόντους. Αντίστοιχα, για άντληση υδάτων γίνεται καταγραφή της γεωγραφικής περιοχής άμεσης επέμβασης, των χαρακτηριστικών του πλημμυρισμένου χώρου (π.χ. εάν πρόκειται για γκαράζ, αποθήκη, υπόγειο) και την έκταση της πλημμυρισμένης επιφάνειας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ευρεία Γκάμα Υπηρεσιών